BLIJ & TROTS

Onze werknemers delen graag waarom ze blij en trots zijn om bij ons te werken. Lees hun verhalen en ontdek wat ons bedrijf zo bijzonder maakt.

Techniek met duurzame impact! Dat is onze slogan, waarmee wij laten weten impact na te streven op de wereld om ons heen. Met onze producten en systemen blijft het niet bij woorden, maar volgen daden. Daar zijn wij ook met recht trots op! Samen werken we aan een betere morgen. Join team Eekels!

Wij gaan verder dan alleen installeren. We streven ernaar om niet alleen vakmanschap te tonen in ons werk, maar ook om een blijvende indruk achter te laten bij onze klanten. Met onze focus op kwaliteit, efficiëntie en klanttevredenheid, streven wij er naar dat elk project wordt afgerond met een glimlach bij onze klant. Ben jij trots op jouw vakmanschap en wordt je blij van tevreden klanten? Kom ons versterken!

Bij Eekels streven we ernaar om onze medewerkers te inspireren en te ondersteunen bij het realiseren hun (loopbaan)dromen. Voor sommigen betekent dit het combineren van wereldwijd reizen met het leveren van technische oplossingen voor onze klanten. Heb jij een avontuurlijke geest en technische expertise? Draag dan bij aan ons succes op internationaal niveau!

Bij ons traineeship Techniek staat jouw groei centraal. We moedigen je aan om je talenten te ontwikkelen en bieden je de richting die je nodig hebt voor een succesvolle toekomst in de technische sector. Daarvoor krijg je de mogelijkheid om binnen onze verschillende business units en haar afdelingen jouwzelf te ontwikkelen. Met een combinatie van een hands-on aanpak, professionele begeleiding en uitdagende projecten, bereiden we je voor op een veelbelovende carrière bij Eekels!

Als TBI-organisatie hechten veel waarde aan de toekomst van de kinderen van onze medewerkers. Daarom zijn wij trots op ons TBI-studiefonds. Wij geloven dat investeren in onderwijs en ontwikkeling de sleutel is tot een succesvolle toekomst. Wij zijn erg trots om een significante bijdrage te kunnen leveren om de dromen en ambities van jouw kind(eren) waar te maken!

Wij werken proactief aan de vitaliteit van onze medewerkers. Met onze activiteitenkalender -die wordt samengesteld met input van onze eigen medewerkers- stimuleren wij iedereen om actief bezig te zijn met zijn of haar eigen vitaliteit. Het samen sporten draagt natuurlijk bij aan een gezonde leefstijl, maar versterkt ook de banden tussen collega's. Je kunt je hiervoor vanaf dag 1 aanmelden!