Diensten Marine & Offshore

DE BESTE OPLOSSING DOOR SAMENWERKING

Eekels opereert in nauwe samenwerking met de klant en speelt op deze manier in op hun behoeften. Eekels daagt zichzelf elke dag weer uit met nieuwe, complexe projecten. Dat vraagt om goede samenwerking, binnen Eekels en met partners, en de inzet van slimme technieken met als resultaat elektrotechnische oplossingen waar opdrachtgevers op kunnen vertrouwen. Eekels wil uitblinken door prestatie en klanttevredenheid en werkt intensief samen om de beste resultaten te bereiken, op tijd, binnen budget en van een goede kwaliteit.

Onze expertise:

Onafhankelijke systeemintegrator

Eekels is een onafhankelijk systeemintegrator van elektrotechnische systemen. Door het integreren van bestaande systemen biedt Eekels een innovatieve totaaloplossing die uitblinkt in gebruiksgemak. Eekels adviseert, ontwikkelt, realiseert en voorziet in onderhoud.   

Projectmanagement

Als gevolg van toenemende klanteisen en een toename in omvang en complexiteit van projecten in het algemeen, is projectmanagement een kernelement in de dagelijkse bedrijfsvoering van Eekels. Eekels kiest voor daadkrachtig projectmanagement dat de basis vormt voor een succesvolle en winstgevende samenwerking.

Console- en paneelbouw

Eekels heeft een uitgebreide productiewerkplaats voor de fabricage van zeer hoogwaardige panelen en eigen producten. Eekels beschikt over ervaren en deskundig personeel, moderne machines en gereedschappen. Alle producten worden op de testafdeling getest volgens eigen voorschriften dan wel eisen van de klant.

Inbedrijfstelling

Het maakt voor Eekels niet uit hoe complex installaties zijn, onze ervaren inbedrijfstellers zorgen ervoor dat de veiligheid, kwaliteit en functionaliteit ervan worden gewaarborgd en geoptimaliseerd. Met locaties in Nederland, China, Duitsland, Roemenië, Spanje, Vietnam en een wereldwijd partner- en servicenetwerk, is Eekels internationaal inzetbaar.

Consultancy

Continu bewegen in een constant veranderende wereld. Eekels ondersteunt met uiteenlopende, elektrotechnische expertise. Voor onder meer nieuwe inzichten, verbetering van operationele prestaties, verlaging van operationele kosten, verduurzaming, probleemoplossing. Eekels denkt en ontwerpt mee en biedt alternatieven.

 

Engineering

Eekels levert concepten, basisontwerpen en detailengineering van alle elektrotechnische oplossingen aan boord. Het team van gekwalificeerde engineers is deskundig, resultaatgericht en betrokken. 

Montage- en installatiewerk op locatie

Dankzij jarenlange opgebouwde kennis en ervaring is Eekels specialist in het monteren en installeren van elektrotechnische installaties aan boord van uiteenlopende typen schepen. Onze vakbekwame technici zijn getraind om in een vaak hectische omgeving geconcentreerd, volgens planning en vooral veilig te werken, waar ook ter wereld.

Service, onderhoud & remote support

U kunt erop vertrouwen dat Eekels uw systemen met de grootst mogelijke zorg en deskundigheid ontwerpt en bouwt. Klaar voor jarenlang probleemloos gebruik. Ook na aanschaf kunt u op Eekels blijven rekenen door onze wereldwijde service. Van preventief, correctief en voorspellend onderhoud tot de levering van reserveonderdelen. Eekels helpt met noodreparaties, het opsporen van storingen, het verrichten van metingen en systeemanalyses. Onderhoud aan schepen kost tijd. Tijd waarin een schip niet kan varen. Eekels minimaliseert deze kostbare downtime door het onderhoud te optimaliseren via remote support; technische ondersteuning op afstand, waardoor de effectiviteit aan boord toeneemt.

Eekels maakt verwachtingen Damen meer dan waar

“Met complexe schepen zoals de Zr. Ms. Luymes en Zr. Ms. Snellius heb je partijen nodig die het vak verstaan, die met weinig woorden vlot een weg vinden en zaken oplossen. Met het installatieteam van Eekels hadden we die ‘klik’ en waren we beslist op het goede adres – dat was top!"

Martin de Kroon, Projectleider E&I van Damen