eXperience

DE KUNST VAN HET ENTERTAINEN

Bij Marpower eXperience - een handelsmerk van Eekels - creëren we sensationele ervaringen voor onze klanten. Dat doen we met de beste producten & systemen, een hooggekwalificeerd team, ISO-gecertificeerde processen en vooral met ... passie! Dát zie je terug in onze systemen voor verlichting, besturing, audio*, video*, IT*, beveiliging en communicatie voor nieuwbouw, refits, onderhoud & service van superjachten en schepen.* Wist u dat Eekels tot de top van AV/IT leveranciers behoort?

We ontwikkelen, ontwerpen, engineeren, bouwen, installeren en onderhouden al meer dan 50 jaar baanbrekende technologie specifiek voor superjachten. We kunnen daarom met een gerust hart zeggen dat we ervaren professionals zijn. Ons team van enthousiaste experts bestaat uit bedreven leiders in hun vakgebied met diepgaande kennis van de systemen van Marpower eXperience. 

Marpower eXperience brochure PDF

Een overzicht van enkele van onze projecten:

Duurzaamheid & besparingen staan centraal

Marpower eXperience zet vol in op duurzaamheid & besparingen. Nieuwe, milieuvriendelijke technologieën, minimalisering van de ecologische voetafdruk, digitalisering, circulariteit en energie-efficiëntie staan hoog op onze agenda. Marpower eXperience hanteert de KISS-methode: Keep It Simple & Sweet, wat betekent dat we op een andere manier kijken naar HVAC, formaat, gewicht, energie en besturing van producten. Het juiste ontwerp in combinatie met onze geavanceerde, toekomstbestendige producten maakt het verschil!

Marpower eXperience maakt gebruik van premiummerken & -leveranciers, waar we een sterke en langdurige relatie als partners mee hebben opgebouwd.

Wij staan voor u klaar

U kunt erop vertrouwen dat Marpower eXperience uw elektrische systemen met de grootst mogelijke zorg en deskundigheid ontwerpt en bouwt. Klaar voor jarenlang probleemloos gebruik. Ook na aanschaf kunt u op ons blijven rekenen door onze wereldwijde service. Van preventief, correctief en voorspellend onderhoud tot de levering van reserveonderdelen. Eekels helpt met noodreparaties, het opsporen van storingen, het verrichten van metingen en systeemanalyses. Onderhoud aan superjachten kost tijd. Tijd waarin er niet gevaren kan worden. Eekels minimaliseert deze kostbare downtime door het onderhoud te optimaliseren via remote support; technische ondersteuning op afstand waardoor de effectiviteit aan boord toeneemt.

Om aan de toenemende vraag naar elektrotechnische service & onderhoud van superjachten in het Middellandse Zeegebied te voldoen, heeft Eekels twee servicevestigingen in Spanje opgericht: Barcelona & Palma de Mallorca.

We staan voor u klaar, altijd. Wij zijn Marpower eXperience!

PS Binnenkort krijgt Marpower eXperience een eigen website; wordt vervolgd.

Schip van het Jaar: Viva

Tijdens het Maritime Awards Gala op 7 november 2022 in Rotterdam ontvingen Feadship - Royal van Lent de KNVTS Schip van het Jaar Award voor hun superjacht Viva. Eekels is trots wederom een belangrijke bijdrage te hebben geleverd aan een winnend schip. Op de website van de KNVTS staat over de Viva: De Viva is een milieuvriendelijk 94 meter puur maatwerk Feadship met een geavanceerd hybride aandrijfsysteem. Hierdoor kan de Viva een comfortabele 12 knopen varen op diesel-elektrische stroom. De consistentie van het jacht in alle aspecten leverde het de 2022 Motoryacht of the Year award op tijdens de 2022 BOAT International World Superyacht Awards.

(Afbeelding website KNVTS)

Meer referenties