Skids & apparatenbouw

Eekels biedt hoogwaardige technische dienstverlening ten behoeve van industriƫle en infrastructurele projecten. Daarbij kunnen we terugvallen op een brede ervaring en een groot inlevingsvermogen. Maar uiteindelijk gaat het natuurlijk om de techniek die uw problemen oplost en die nieuwe mogelijkheden binnen uw bereik brengt. Eekels biedt state of the art oplossingen op het gebied van elektrotechniek, Piping en Mechanical en technische automatisering.

Deze competenties passen we toe als multidisciplinaire systemintegrator in onder meer skid- en apparatenbouw.

Airfin coolers

Eekels kan bogen op vele jaren ervaring met heat transfer. Wij ontwerpen en leveren forced en induced draft custom built Airfin Coolers. Zowel horizontaal als verticaal en volgens de laatste hoge marktstandaarden.

Onze productportfolio in vogelvlucht:

  • Ontwerp, thermisch en mechanisch
  • Modificatie en optimalisatie van bestaande installaties
  • Retube van bestaande installaties

Skids

In de vorm van skids zijn complete en compact gebouwde procesinstallaties als unit relatief eenvoudig te vervoeren. Uw winst bij deze methodiek? Een bijna verwaarsloosbare installatietijd op de plaats van bestemming.

Eekels is uw professionele partner voor skids en modular building bij de bouw van industriƫle installaties.

Modular building verkort de bouwtijd van procesinstallaties aanmerkelijk terwijl tegelijkertijd de efficiency en de veiligheid van de uitvoering opmerkelijk verbeteren.