Partnerships

Partnerships

Eekels kiest voor een beperkt aantal systeempartners. Dit partnership betekent dat wij u de meest optimale oplossing kunnen bieden. Korte communicatielijnen met de systeempartners zijn hier van belang.

Siemens

Eekels is één van de Siemens Automation Solution Providers en heeft daarmee haar kennis geborgd voor de Simatic PLC en HMI producten met haar programmeertools Tia Portal, Step7, WinCC en WinCC flexible. Conversie trajecten van Step5 naar Step7 kunnen door Eekels worden uitgevoerd. Op de locatie Kolham worden Step7 cursussen verzorgd in samenwerking met Siemens Training.

PCS7

Eekels behoort tot de beperkte groep van Siemens PCS7 partners. Zij beschikt hiermee over uitgebreide kennis van het DCS systeem, ook op het gebied van Redundant en Fail safe. Er is ervaring met de PTE bibliotheek en Pulp & Paper library.

ABB

Eekels heeft een jarenlange ervaring met Satt PLC's met DOX10, DOX5 en het Sattline waterline pakket. Sinds 2003 is een overeenkomst met ABB gesloten als Industrial IT partner op de deelgebieden ControlIT voor de AC800xA plc serie en OperateIT voor het SCADA pakket.

Schneider Electric

Eekels heeft kennis van de Quantum en Momentum serie PLC's en het SCADA pakket Monitor Pro en Citect.

Rockwell

Eekels heeft kennis van de Allen-Bradley PLC5 en ControlLogix alsmede van RSView/FactroyTalk SCADA.

Mitsubishi Electric

Eekels voert projecten uit met Mitsubishi PLC's oplossingen. Voor de series FX en Q PLC’s wordt gebruik gemaakt van GX IEC Developer software.

Als één van de weinige partijen in Nederland is Eekels ook bekend met PMSX®pro.

GE Fanuc

Eekels is sinds lange tijd Intellution Partner voor de producten Fix32, iFix, iHistorian, infoAgent. Aanvullend kunnen projecten met iBatch en Proficy worden gerealiseerd.

Nyquist

Bij Eekels is nog een jarenlange ervaring aanwezig voor de PLC producten Philips PC20 met programmeerpakket PDS5 en P8 met bijbehorend programmeerpakket PDS7.