Eekels | TBI biedt volop kansen voor jong talent

Eekels wil tot de meest attractieve werkgevers in onze sector behoren, waar medewerkers optimaal kunnen presteren en waar wij de juiste toptalenten en succesvolle professionals weten aan te trekken en te behouden. Dat doen we onder andere middels uitdagende traineeships, interessante stageopdrachten en afstudeer-mogelijkheden voor mbo-, hbo- en wo-studenten in de richting installatietechniek, elektrotechniek, werktuigbouwkunde, industriële automatisering en technische bedrijfskunde. Ook voor niet-technische studenten zijn er meerdere opties. Eekels heeft prima contacten met diverse onderwijsinstellingen en kan op elk niveau, in iedere studiefase, de juiste begeleiding bieden.

Eekels is onderdeel van TBI. Samen met 19 andere TBI-ondernemingen vormen we een flexibele netwerk-organisatie. Ook vanuit de holding wordt je persoonlijke en professionele ontwikkeling gestimuleerd. Jong TBI is de jongerenorganisatie van TBI. Door de jongeren van TBI bij elkaar te brengen, wordt de gelegenheid geboden om tijdens educatieve, sociale en/of sportieve activiteiten kennis met elkaar te delen en een netwerk te creëren. Dan is er nog de TBI acdmy, een intern platform voor opleidingen en trainingen.

Onder het motto ‘jong geleerd, oud gedaan’ organiseert Eekels snuffelstages voor scholieren van het voortgezet onderwijs. Dit om ze te laten ervaren hoe het is om te werken bij een specialist op elektrisch & technisch gebied in een dynamische, internationale omgeving. Op 23 en 24 januari 2020 verwelkomden we twee leerlingen uit atheneum drie van het CSG Augustinus in Groningen. Na het doorlopen van een interactief programma, werden de beide stagiaires beloond met een Certificate of Internship en een metalen paneel voorzien van een door henzelf bedachte slogan.

Stuur artikel door