Eekels | TBI deelnemer Engineering the Future

Eekels was vrijdag 24 november j.l.  aanwezig bij het evenement Engineering the Future, dat werd georganiseerd door de Hanzehogeschool. Dit is hét evenement waar jonge Engineering professionals zich oriënteren op hun toekomst.

Het dagvullende programma was gericht op ontwikkelingen op het gebied van Engineering en bestond uit sprekers, workshops, een lunch en een studenten- en bedrijvenmarkt.

Eekels was aanwezig op de bedrijvenmarkt om met jonge professionals in contact te komen en heeft tevens een workshop “Techniek is de basis en ondernemerschap de voorwaarde” gegeven. In deze workshop werd op basis van aansprekende projecten op een interactieve manier inzicht gegeven in de praktijk. Hierbij werd duidelijk hoe het traject van klantvraag tot oplevering eindproduct verloopt.

Er was veel interesse voor de bedrijvenmarkt en de workshop van Eekels. Een groot aantal studenten heeft zich aangemeld voor een bedrijfsbezoek aan Eekels. Wij hopen deze studenten dan ook binnenkort als collega te mogen begroeten.

Stuur artikel door