Eekels |TBI doet mee aan de Ride for the Roses

Op 4 september 2016 is de 19e editie van de Ride for the Roses, deze editie vindt plaats in Twente.

De Ride for the Roses is een fietstocht in de strijd tegen kanker waaraan iedereen kan meedoen en met voor iedere deelnemer aan de finish een roos. De roos staat symbool voor een morgen voor iedereen.

De Ride for the Roses wordt georganiseerd om geld in te zamelen voor het Kankerfonds. Aangezien een ieder van ons in zijn of haar directe omgeving wel eens te maken heeft gehad met kanker en we hier ook binnen Eekels meerdere keren mee zijn geconfronteerd, dragen we dit evenement een warm hart toe en fietsen we mee als eerbetoon en steun voor collega’s die aan kanker zijn overleden of momenteel een persoonlijke strijd met kanker leveren. Met een team van 30 deelnemers doet Eekels voor de 5e keer mee aan dit evenement.

Eekels sponsort medewerkers die voor dit goede doel willen rijden door zorg te dragen voor de kosten van deelname en de wielerkleding. Ook voor relaties, familie en vrienden van het Eekels team is het mogelijk bij te dragen en donaties te doen. We wensen alle deelnemers heel veel succes!

Stuur artikel door