Eekels | TBI en Danfoss Drives vieren nieuwe mijlpaal in succesvolle samenwerking

Successen moeten gevierd worden. Daarom hebben Eekels | TBI en Danfoss Drives de volgende mijlpaal in de langlopende samenwerking formeel bekrachtigd met het ondertekenen van een Raamovereenkomst voor onbepaalde tijd. Dit mooie moment vond plaats tijdens de vakbeurs Europort te midden van de nieuwste iC7 frequentieregelaars van Danfoss Drives met op de achtergrond het prachtige schip Vertom Patty als pronkstuk.

Deze stap is passend bij de reeks succesvolle maritieme projecten waarbij Eekels als voorloper het nieuwe iC7 drives platform tot een compleet systeem heeft gemaakt. Innovatie en deskundigheid zijn de versterkende factoren tussen Eekels en Danfoss.

Eekels is ruim 110 jaar actief in de marktsegmenten Marine & Offshore en Industrie & Infra. Met ongeveer 750 medewerkers voert Eekels projecten en onderhouds- & servicewerkzaamheden uit in de disciplines technische automatisering, elektrotechniek en werktuigbouw. Eekels bezit specifieke expertise op het gebied van elektrotechnische aandrijfsystemen, walstroomaansluitsystemen, marine automation systems en procesautomatisering. Eekels verzorgt het gehele traject van engineering, panelenbouw, uitvoering, inbedrijfstelling tot en met onderhoud en service.

Danfoss Drives, in Nederland gevestigd in Rotterdam en Gorinchem, ondersteunt al vele jaren de totstandkoming van innovatieve projecten binnen de energietransitie. Samenwerking vormt hierin de essentie. Met de Danfoss producten en ondersteuning bent u verzekerd van een platform dat nu gereed is, maar ook voorbereid is voor de toekomst.

Stuur artikel door