Eekels | TBI en Eneco Bio Golden Raand tekenen nieuw contract

Eneco Bio Golden Raand werkt sinds enige tijd aan de uitbreiding van de plant in Delfzijl, het ‘Steam Turbine Generator’ project. Na een succesvolle afronding van de eerste fase van dit project, heeft Eekels ook opdracht gekregen voor de tweede fase hiervan. Maandag 12 december jl. werd het nieuwe contract tussen Eneco en Eekels getekend in Rotterdam (foto: links Hugo Buis,  Managing Director Generation and Storage Eneco, rechts Hendrik de Haan, Managing Director Eekels | TBI).

Met de eerste fase van dit complexe project heeft Eekels al laten zien multidisciplinaire werkzaamheden naar tevredenheid te kunnen uitvoeren: zowel de werktuigbouwkundige, als ook de civiele en elektrotechniek & instrumentatie werkzaamheden zijn succesvol uitgevoerd. Ook op het gebied van veiligheid is fase 1 zeer goed verlopen, er was geen enkel LTI incident te melden!

Eekels begint dan ook vol enthousiasme aan de tweede fase van dit project, niet in de laatste plaats vanwege de uitstekende samenwerking met Eneco.

Stuur artikel door