Eekels | TBI en Sail Den Helder 2023 ondertekenen partnerovereenkomst!

Eekels | TBI is partner van het grote Sail Den Helder evenement dat van 29 juni tot en met 2 juli 2023 plaatsvindt. Hendrik de Haan, algemeen directeur van Eekels en Kees Turnhout secretaris van de organisatie Sail Den Helder ondertekenden op 26 januari 2023 de partnerovereenkomst in de Marineclub te Den Helder.
 
De Haan: ‘’ Wij dragen de Tall Ships Races Den Helder een warm hart toe. Als Eekels doen wij veel werk in de nautische sector. Dit evenement past daarom zeer goed bij ons en biedt ons de perfecte mogelijkheid om ons als bedrijf te profileren richting onze eigen en nieuwe medewerkers en natuurlijk onze relaties.”

“Sail Den Helder is zeer verheugd dat Eekels Technology B.V. als partner gaat deelnemen aan dit prachtige evenement. Eekels | TBI is een vooruitstrevende partij in de sector van scheepsinstallaties met veel raakvlakken in Den Helder en wijde omstreken. ‘’Aldus Turnhout.

Sail Den Helder belooft in 2023 een groots maritiem feest te worden met tientallen imposante Tall Ships, schepen van het varend erfgoed en mooie publieksevenementen op de kades. De organisatie en vrijwilligers van Sail Den Helder 2023 zijn volop bezig met de voorbereidingen voor het evenement. Meer informatie is te vinden op de website van Sail Den Helder: www.saildenhelder.nl
 
#SDH23 #saildenhelder2023

 

Stuur artikel door