Eekels | TBI feliciteert Wagenborg Shipping met de KNVR Shipping Award 2017

Afgelopen maandagavond 6 november zijn tijdens het Maritime Awards Gala in Rotterdam vijf maritieme prijzen uitgereikt, waaronder de KNVR Shipping Award 2017.

De winnaar van de KVNR Shipping Award 2017 is Wagenborg Shipping met het veelzijdig innovatieve en duurzame vrachtschip Egbert Wagenborg van het nieuwe type EasyMax: ‘Easy to operate, Maximum performance’. Wagenborg Shipping is bij dit innovatieve ontwerp van de EasyMax volledig teruggegaan naar de basis door weg te laten wat niet essentieel is.

Eekels heeft een belangrijke bijdrage aan dit winnend schip geleverd. Eekels heeft de complete elektrische installatie ontworpen en geleverd. De bruglessenaar is, in samenwerking met Alphatron, specifiek voor Wagenborg ontworpen en gebouwd in de werkplaats van Eekels. Naast de doordachte functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid is er ook veel aandacht aan de esthetische kant van de lessenaar besteed.

De m.s. “Egbert Wagenborg” is voorzien van de laatste en meest geavanceerde versie van het Eekels Marine Automation System. Dit systeem heeft een directe koppeling met het netwerk waardoor het benaderbaar is op meerdere plaatsen aan boord en vanaf de wal.

Stuur artikel door