Eekels | TBI hoofdpartner van Studievereniging Versorium

Studievereniging Versorium is dit jaar opgericht voor en door studenten van de opleiding Elektrotechniek van de Hanzehogeschool voor de majors Elektronica, Mechatronica en Sensor Technology. Het doel van de vereniging is studenten te helpen tijdens hun studietijd door een platform aan te bieden waar ze terecht kunnen met vragen op het gebied van onder andere studie, studieperiode en stages. Ook bieden ze mogelijkheden voor studenten om in contact te komen met bedrijven.

Eekels is de eerste hoofdpartner van deze nieuw opgerichte studievereniging. Het partnerschap is ingegaan op 1 december 2019 voor de periode van een jaar en een maand. Het doel is onder andere om elkaar meer naamsbekendheid te geven en studenten op een toegankelijke wijze in contact te laten komen met Eekels. We kijken uit naar een mooie samenwerking met deze nieuwe enthousiaste studievereniging.

Wessel Melkert Eekels – manager P&O Eekels

“Eekels Technology is met trots de hoofdpartner van de studievereniging Versorium. Wij dragen middels ons partnership graag bij aan een onvergetelijke studententijd, waarbij het nuttige (kennisdeling) met het aangename (sociale activiteiten) wordt verenigd.”

Michiel Steenwinkel – bestuurslid Extern S.V. Versorium

“Wij, als studievereniging Versorium, vinden een directe samenwerking met een groot technisch bedrijf zoals Eekels zeer mooi. Wij zijn dan ook ontzettend blij dat Eekels hoofdpartner is geworden van Versorium. We kijken uit naar een jarenlange samenwerking met veel gedeelde activiteiten!”

Ondertekening partnerovereenkomst door Bob Wittermans, Hendrik de Haan en Michiel Steenwinkel

Wil je ook werken bij een mooi innovatief bedrijf met veel aandacht voor opleiding en ontwikkeling?
Kijk op www.eekels.com/nl/vacatures.

Stuur artikel door