Eekels | TBI lanceert Marpower op SMM Hamburg

Eekels Technology heeft op 5 september 2018 het label Marpower gelanceerd op de internationale maritieme beurs de SMM in Hamburg.

Tijdens de lunchbijeenkomst in de Holland lounge van het NMT heeft Business Unit Manager Arjan de Graaf in het bijzijn van ruim 140 Nederlandse exposanten het nieuwe label Marpower geïntroduceerd.

Voortaan worden onze elektrische aandrijvingsoplossingen (frequentie omvormers), Shore power convertors, Marine Automation Systems en diverse elektronica producten in de markt gezet onder het handelsmerk Marpower.

Eén herkenbare naam voor onze krachtige en betrouwbare oplossingen voor de scheepsbouw en de industrie. Marpower is en blijft onderdeel van Eekels. Een nieuwe naam binnen een degelijke en stabiele onderneming. Een club met focus op het verder ontwikkelen van hoogwaardige en betrouwbare systemen en de service en onderhoud daarop. Onze systemen en producten zijn onderverdeeld in vier clusters:

Power Converters

De Shore power converter zorgt voor een betrouwbare en veilige stroomvoorziening aan boord van schepen die in de haven liggen, waar ook ter wereld.

Drive Systems

We leveren lucht- en watergekoelde drivesystemen voor de industrie en voor de maritieme sector.

Automation

Met het Marpower Automation System (MAS) worden alle deelsystemen op een schip bewaakt en bestuurd. Het ontzorgt de bemanning en het zal worden doorontwikkeld tot een systeem van autonoom varen.

Electronics

Marpower biedt onder andere producten voor de lampbewaking van bruggen en sluizen, signaalkolommen en noodtelegrafen.

Stuur artikel door