Eekels | TBI neemt nieuwe business unit manager eXperience aan

Wij zijn verheugd mee te kunnen delen dat Brian Faerber met ingang van 1 april 2022 start als business unit manager eXperience op onze locatie in Zaandam. 

Na zijn opleiding aan de Haagse Hogeschool sector Techniek heeft Brian diverse verkoop en senior management functies bekleed bij bedrijven in de Marine & Offshore en specifiek in de superjachtenmarkt. Hij heeft onder andere gewerkt voor Imtech Marine & Offshore, Croon Elektrotechniek en vanaf 2014 bij Van Berge Henegouwen.

Met de aanstelling van Brian krijgt de business unit eXperience een manager met veel ervaring in de superjachtenmarkt en de technische competentie eXperience. Wij heten Brian van harte welkom en wensen hem veel succes toe bij Eekels!

De Business Unit eXperience ontwikkelt en levert AV-IT-Security-Communicatie en Lighting (Domotica) oplossingen aan boord van met name luxe (super) jachten en passagiersschepen. Samen met de eigenaren van schepen, reders en werven ontwikkelen we volledig geïntegreerde, professionele en gebruikersvriendelijke systemen om een persoonlijke beleving te creëren aan boord voor de eindgebruiker. Hierbij houden wij rekening met klant specifieke eisen en situaties, terwijl wij een duurzame oplossing creëren om aan persoonlijke klantwensen te voldoen. Deze systemen brengen we onder de naam Marpower eXperience op de markt.

Business Unit manager eXperience

B.(Brian) Faerber
Business Unit manager eXperience

Stuur artikel door