Eekels | TBI ook in 2021 trotse hoofdpartner van studievereniging Versorium

Eekels is ook in 2021 de hoofdpartner van studievereniging Versorium. Mede door de bijdrage van Eekels kan Versorium haar jaarplan realiseren. Daarnaast is het gezamenlijke doel om elkaar meer naamsbekendheid te geven en studenten op een toegankelijke wijze in contact te laten komen met Eekels. 

In het afgelopen jaar zijn er meerdere succesvolle initiatieven geweest waarin de studenten en Eekels met elkaar hebben kennisgemaakt. Het enthousiasme bij zowel de studenten als Eekels is groot om hier verder invulling aan te gaan geven. Er is vooruitgekeken naar nieuwe / andere initiatieven die passen bij de beperkingen die er zijn als gevolg van Corona, maar ook na deze periode, wanneer er weer meer mogelijk is.

In 2020 heeft Eekels De Keizer Marine Engineering doorgestart. Door deze doorstart wordt de positie van Eekels in het marktsegment van de superjachtbouw en haar positie in West-Nederland aanzienlijk versterkt. De doorstart biedt dan ook nieuwe mogelijkheden voor excursies, studieopdrachten, stage- en afstudeerplaatsen en traineeships. Ook het werkgebied van Eekels in Nederland is als gevolg van de doorstart verder toegenomen. Naast Groningen, Friesland, Drenthe kunnen studenten ook terecht in Noord- en Zuidholland. Kortom nog meer mogelijkheden om kennis te maken met ons geweldige bedrijf dat volop mogelijkheden biedt voor een interessante loopbaan.

Eekels is de eerste hoofdpartner van de in 2019 opgerichte studievereniging Versorium. Studievereniging Versorium is in 2019 opgericht voor en door studenten van de opleiding Elektrotechniek van de Hanzehogeschool voor de majors Elektronica, Mechatronica en Sensor Technology. Het doel van de vereniging is studenten te helpen tijdens hun studietijd door een platform aan te bieden waar ze terecht kunnen met vragen op het gebied van onder andere studie, studieperiode en stages. Ook bieden ze mogelijkheden voor studenten om in contact te komen met bedrijven.

Stuur artikel door