Eekels | TBI opent servicevestigingen in Spanje

In januari 2023 opent Eekels | TBI twee nieuwe servicevestigingen in Spanje, één in Barcelona en één in Palma de Mallorca. De werkzaamheden die Eekels vanuit deze twee vestigingen aanbiedt bestaan uit preventief en correctief onderhoud en refit projecten.

De servicetak Eekels Technology España S.L. staat onder leiding van de serviceorganisatie binnen de business unit Yachting in Zaandam. De onderhoudsdiensten en refit projecten in Palma de Mallorca en Barcelona worden zelfstandig uitgevoerd door een team van 11 hoog gekwalificeerde FTE's en wanneer gewenst in samenwerking met collega's uit Nederland.

Waarom een servicevestiging in Spanje?

De vraag naar elektrotechnische service- en onderhoudswerkzaamheden in Barcelona en Mallorca voor superjachten groeit. De eigenaren of hun vertegenwoordigers van deze superjachten hebben dringend behoefte aan service, ook na de oplevering van nieuw gebouwde jachten. Er zijn relatief weinig partijen die een breed (elektrotechnisch) service- en onderhoudspakket aanbieden voor het hele Middellandse Zeegebied. Voor eigenaren en beheerders is het van levensbelang dat de e-installatie en software goed wordt beheerd en up-to-date wordt gehouden. Eekels beschikt over de hiervoor benodigde informatie, kan deze diensten leveren en biedt garantie. Eekels verwerft hiermee een leidende positie in de nieuwbouwmarkt en voor al haar systeemvoorzieningen zoals de internationaal bekende Marpower Shore Power Convertor.

Stuur artikel door