Eekels | TBI opent vestiging in Emmen

Burgemeester Cees Bijl: “Ik ben bijzonder verheugd met het besluit van de directie van Eekels om in de Gemeente Emmen te blijven en te investeren, en feliciteer de directie en medewerkers van harte met dit prachtige nieuwe pand”.

Burgemeester Cees Bijl opende op 26 juni het nieuwe pand van Eekels | TBI aan de Jacob Le Mairestraat 243 te Emmen. Tot voor kort werkte Eekels in Zuidoost Drenthe vanuit een vestiging in Schoonebeek (met name mechanical activiteiten) en Coevorden (Greenland Engineering B.V.). Aangezien deze locaties niet meer voldeden aan de eisen op het gebied van efficiënt werken en duurzaamheid is Eekels op zoek gegaan naar een nieuwe locatie. Deze locatie is gevonden in Emmen. Het pand ligt op een mooie locatie aan de rondweg en biedt met een werkplaats van ruim 1730 m² en een kantoorruimte van ruim 710 m², ruimte aan 100 medewerkers.

Hendrik de Haan, algemeen directeur bij Eekels | TBI: “De nieuwe vestiging in Emmen voldoet aan al onze eisen en past qua uitstraling goed bij wat wij zijn “Partner in Technical Solutions”.

Eekels | TBI is al meer dan 100 jaar actief in de marktsegmenten Marine & Offshore en Industrie & Infra. Met ruim 550 medewerkers voert Eekels projecten en onderhouds- & servicewerkzaamheden uit in de disciplines technische automatisering, elektrotechniek en werktuigbouw. Eekels realiseert een omzet van ruim 60 miljoen euro met ruim 550 medewerkers. In Nederland heeft Eekels vestigingen in Kolham (hoofdvestiging), Joure en Emmen. Daarnaast heeft Eekels nog een vestiging in Galati in Roemenië, een vestiging in Kleve in Duitsland, een joint venture met SaierNico in China, en representative offices in China en Vietnam.

Stuur artikel door