Eekels | TBI - “Partner in Technical Solutions”

Dit is de slogan van Eekels Technology en hier geloven wij in. Vóór en samen met de klant mooie, technisch innovatieve en duurzame oplossingen voor schepen bouwen.

Dit doen we voor alle integratie oplossingen in de disciplines elektrotechniek en automatisering aan boord van een groot scala aan schepen in de maritieme markt. Zo hebben we voor al de marktsegmenten waarin we actief zijn met elkaar al meer dan 2400 schepen gebouwd.

Ook met producten en systemen zijn we al sinds het begin van onze onderneming (1908) actief bezig. Sinds de doorstart van De Keizer Marine Engineering (DKME) in november 2020, hebben we ons producten en systemen pallet aanzienlijk uitgebreid met AV/IT en Lighting (Domotica) oplossingen. Dit is nu bij uitstek een terrein waar we dichtbij, maar vooral ook met de eigenaren van schepen, reders en werven, onze producten kunnen ontwikkelen en een beleving willen creëren bij de eindgebruiker. 

We zien grote commerciële kansen voor het uitbouwen van deze nieuwe activiteiten. We verwachten dat we hiermee in de komende jaren Eekels Technology als geheel sterker zullen maken en dat we ons marktaandeel met onze diversiteit aan producten en systemen ook aanzienlijk gaan versterken. Omdat we geloven in deze ‘Experience’-producten gaan we een aparte business unit “Experience” oprichten.

Onze huidige directeur Marine & Offshore, Jan Hoegee, zal deze unit gaan leiden. Om alle aandacht te geven aan de opbouw, ontwikkeling en groei van de mensen en systemen in deze unit, zal hij zijn statutair directeurschap en de aansturing van de business unit Marine & Offshore neerleggen en zich per 1 april 2021 volledig gaan richten op deze activiteiten. Omdat al onze business units contacten hebben met werven, reders en eindgebruikers zal Jan Hoegee ook de commerciële coördinatie hiervan voor zijn rekening gaan nemen.

Stuur artikel door