Eekels | TBI technicus gecertificeerd als IEC 62443 Cyber Security professional IACS

Door een aantal van haar medewerkers op te leiden tot gecertificeerd IEC 62443 Cyber Security professional IACS (Industrial Automation & Control System) speelt Eekels in op de toenemende vraag in de markt naar Cyber Security oplossingen.

In januari 2018 heeft de eerste medewerker zijn certificaat behaald, een 2de specialist is in middels in opleiding. De training Cyber Security is gevolgd bij Hudson Cybertec in Delft. Hudson Cybertec verzorgt voor NEN de trainingen waarbij de examens worden afgenomen door NEN in Nederland.

De norm IEC 62443 beschrijft stappen voor het opzetten van een CSMS (Cyber Security Management Systeem) enerzijds en het bouwen van Cyber Secure systemen in het IACS domein anderzijds.

Eekels kan u, als specialist, een Cyber Secure IACS systeem leveren volgens de regels van de norm. Daarnaast kunnen wij bij u een quickscan uitvoeren en u begeleiden in het opzetten van een CSMS. Nieuwsgierig geworden wat dit kan betekenen voor uw bedrijf? Wilt u ook de slag met Cyber Security voor de beveiliging van industriële automatiserings- en controlesystemen? Of wilt u een quickscan van uw automatiserings omgeving?

Neem dan contact op met onze Sales Manager Theo Wijma, telefoon (088) 799 1517 of e-mail t.wijma@eekels.com

Stuur artikel door