Eekels | TBI uitgelicht in de juni-editie van Inside Marine

Met gepaste trots laten we weten dat Eekels prominent aanwezig is in de juni-editie van Inside Marine. In een uitgebreid artikel wordt onder andere onze ambitie om langetermijnrelaties aan te gaan met leveranciers en partners benadrukt. Ook de voordelen van onze wereldwijde aanwezigheid, onze uitgebreide service in de vorm van een onestopshop en onze leidende rol in smart shipping komen aan bod. Bovendien wordt stilgestaan bij de unieke rol van Eekels als merkonafhankelijke systeemintegrator.

Centraal in het stuk staan onze initiatieven op het gebied van zero emission technology. Binnen de energietransitie richt Eekels zich op het minimaliseren van emissies en het maximaal inzetten van slimme energieoplossingen. Dit heeft mede geresulteerd in de ontwikkeling van een duurzaam energieplatform waarmee schepen elektrisch kunnen gaan varen. Om die elektriciteit aan boord te genereren worden verschillende schone bronnen en groene brandstoffen gekoppeld aan slechts één systeem: het Modular Propulsion Platform (MPP). De kern van het MPP is de baanbrekende technologie die bedacht is om wisselstroom (AC) en gelijkstroom (DC) samen te brengen en alle overige toepassingen te integreren.

Inside Marine is een prestigieus, digitaal magazine in de internationale maritieme sector. We nodigen u uit om ons artikel te lezen en zo meer te weten te komen over onze toonaangevende diensten en producten.

Klik hier

Stuur artikel door