Eekels | TBI versterkt positie Marpower in de USA

Marpower, het systeemhuis van Eekels, versterkt haar positie door een exclusieve samenwerking met Nauti-Tech Systems in Florida. 

Voor een continuering van het grote succes van de laatste jaren in de shore converter markt, zocht Marpower naar een verdere uitbreiding van haar service en sales netwerk in de USA. Middels een samenwerking met Nauti-Tech denkt Eekels die te hebben gevonden. Nauti-tech Systems is in de Yacht & Refit markt een toonaangevende distributeur van technisch hoogwaardige producten en systemen. Met hun sterke reputatie, goed technisch vermogen en  klantgerichtheid, is Nauti-Tech een goede versterking van het Marpower netwerk.

Jack Brunier, oprichter van Nauti-Tech Systems, is een begrip in de service en refit markt van Florida. Een man met jarenlange ervaring en een grote reputatie. Hij zal de Marpower producten in Florida op de kaart zetten. Nauti-tech Systems, Jack Brunier en Marpower zullen op de komende Fort Lauderdale boatshow en de Ibex boatshow in Tampa Florida  de samenwerking uitdragen en de Marpower producten, specifiek de Shore Power Converter,verder uitzetten op de Amerikaanse markt .

Jack Brunier is een ervaren man, een gedreven techneut, die klanten en goede service hoog in het vaandel heeft staan; een versterking voor het Marpower team!  

Stuur artikel door