Nederlandse ambassadeur opent nieuw bedrijfspand Eekels | TBI in Roemenië

Op donderdag 4 oktober 2018 heeft Eekels de officiële opening gevierd van het nieuwe bedrijfspand van Eekels Romania aan de Strada Alexandru Moruzzi te Galaţi  Roemenië. De officiële openingshandeling werd verricht door de Nederlands ambassadeur in Roemenië, mevrouw S. Ronner- Grubačić. Deze feestelijke bijeenkomst werd bijgewoond door ruim 100 genodigden uit zowel binnen- als buitenland.

Na de start in januari 2001 heeft Eekels Romania gewerkt vanuit een voormalig bedrijfspand van de Damen scheepswerf in Galaţi. Aangezien deze locatie niet meer voldeed aan de eisen op het gebied van efficiënt werken en duurzaamheid en er onvoldoende mogelijkheden waren voor noodzakelijke uitbreidingen, heeft Eekels besloten een nieuw pand op dezelfde locatie te gaan bouwen. Het nieuwe pand van ruim 5000 m² is gebouwd door Tancrad.

Met deze belangrijke investering heeft Eekels een motiverende kantoorruimte gerealiseerd voor haar project management, engineers en overig kantoor personeel, een ruime fabricagehal voorzien van een specifieke testruimte en een groot magazijn. De eerste paal is geslagen op 13 oktober 2017. De oplevering van het kantoor en een deel van de fabricagehal heeft reeds plaatsgevonden begin tweede kwartaal 2018. Het resterende deel van het gebouw en het terrein zijn afgelopen maand opgeleverd.

Mevrouw S. Ronner-Grubačić, Nederlandse ambassadeur in Roemenië:
“Ik wil Eekels van harte feliciteren met haar toewijding en succes wat resulteert in een schitterend nieuwe werkomgeving. Ik spreek de wens uit dat Eekels ook in de toekomst als een voorbeeld voor het Nederlandse bedrijfsleven zal dienen.”

De heer H. de Haan, algemeen directeur Eekels Technology B.V.:
“Klantgericht denken en doen is één van onze business principles. De opening van ons nieuwe bedrijfsgebouw in Roemenië is een belangrijk resultaat hiervan. Met de ingebruikname van deze nieuwe faciliteiten zien wij onze toekomst in Roemenië in het bijzonder en in de wereld in het algemeen, met vertrouwen tegemoet.”

Stuur artikel door