Wat wij bieden

Eekels is een zelfstandige onderneming waar men elkaar kent en waar vakmanschap en specialisme worden gewaardeerd. Wij zijn een bedrijf waar je met uitstekende mensen en state-of-the-art-systemen werkt aan interessante projecten.

Naast interessante, prestigieuze projecten en een plezierige werkomgeving bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden in de vorm van, onder andere, een goed salaris en een bovengemiddeld aantal vrije dagen. Ook bieden wij een aantrekkelijke winstdelingsregeling en de mogelijkheid om fiscaal voordelig een fitnessabonnement of fiets aan te schaffen. Daarnaast komt jouw zoon of dochter mogelijk in aanmerking voor een studietoelage van Stichting Studiefonds TBI, wanneer je bij Eekels komt werken.

Meer informatie over het Studiefonds van TBI vind je hier.

Binnen onze organisatie krijg je alle ruimte om te werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling en zijn er volop doorgroeimogelijkheden. Afhankelijk van jouw ambitie en inzet bieden we je de mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen. Ook kan jouw ontwikkeling aangevuld worden door bijvoorbeeld deelname aan opleidingen via de concern brede TBI Academy.

Wij zijn op zoek naar jou!