Stage of afstuderen

Ben je op zoek naar een interessante en uitdagende (afstudeer-) stage of BBL-plek? Dan komen we graag met jou in contact. Eekels heeft namelijk diverse mogelijkheden voor (afstudeer-) stages en BBL-plekken. Wij zijn een erkend leerbedrijf en geven je graag de mogelijkheid om passende werkervaring op te doen.

We hebben veel mogelijkheden om stage te lopen of af te studeren bij ons. Wij zijn hiervoor op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde mbo-, hbo-, als wo studenten. Wij hebben veel mogelijkheden voor studenten die een technische opleiding volgen, maar ook in de richting van Financiële- of Personeelsadministratie, ICT en Marketing & Communicatie zijn er mogelijkheden.

Wij hebben goede contacten met diverse onderwijsinstellingen en kunnen op elk niveau de juiste begeleiding bieden. Binnen Eekels vinden we het belangrijk dat je een leerzame stageperiode bij ons hebt. Je zult een opdracht of onderzoek uitvoeren die zal bijdragen aan jouw ontwikkeling, maar ook van waarde zal zijn voor Eekels.

Ben je een enthousiaste leerling van het VMBO of MBO en wil je het vak leren? Dan biedt Eekels je alle kans om je in de praktijk verder te ontwikkelen, waarbij je wordt begeleid door een ervaren praktijkbegeleider. Samen met onze collega’s werk jij binnenkort misschien wel mee aan een project bij een grote industriële opdrachtgever of draag je op onze fabricageafdeling bij aan de elektrische installatie van een schip.

Voor hbo of wo studenten hebben wij mooie (afstudeer)plekken beschikbaar op één van onze kantoren. Zo kun je bijvoorbeeld een opdracht uitvoeren op één van onze hard- of software afdelingen, waarbij je begeleid wordt door een ervaren collega. Eekels heeft zelf vaak een aantal interessante opdrachten beschikbaar, maar er is ook ruimte voor eigen inbreng vanuit de stagiair voor een opdracht.

Eekels is erg veelzijdig en jouw stageperiode kan in de toekomst leiden tot een vaste baan bij ons.

BBL
Ben je schoolverlater met een VMBO- of MBO2 opleiding in de richting van elektrotechniek of werktuigbouwkunde? Dan biedt Eekels jou de mogelijkheid om een BBL-opleiding te volgen. Eekels staat garant voor een gedegen en allround praktijkopleiding onder begeleiding van een ervaren praktijkbegeleider. Ook hier geldt dat je vooruitzicht hebt op een vaste baan binnen Eekels. Bekijk hier onze beschikbare BBL-plekken.

Interesse?
Geïnteresseerd geraakt in een (afstudeer-) stage of BBL-plek binnen Eekels of benieuwd naar de mogelijkheden?

Stuur dan jouw cv en korte motivatie naar ons toe via sollicitatie@eekels.com of maak gebruik van ons formulier via onderstaande knop.