Vitaal Vakmanschap

Bij Eekels vinden we het belangrijk om aandacht te besteden aan de vitaliteit en motivatie van onze medewerkers. Want bekwame, vitale en gemotiveerde medewerkers halen het beste uit zich zelf.

Middels ons Vitaal Vakmanschap programma krijgen onze medewerkers inzicht in hoe zij ervoor staan op het gebied van vitaliteit, waar zij naar toe willen en wat zij daarvoor nodig hebben.

Vitaal Vakmanschap begint bij jezelf. Wij ondersteunen onze medewerkers hierbij door op een aantal gebieden te faciliteren. Zo krijgen onze medewerkers kortingsmogelijkheden op fitnessabonnementen en wordt er ieder jaar een activiteitenkalender opgesteld, waarin onder andere fiets-, hardloop- en wandeltochten zijn opgenomen, die bijdragen aan het versterken van de vitaliteit.

Daarnaast zijn de onderwerpen vitaliteit en vakmanschap een vast onderdeel van het functioneringsgesprek, krijgen onze medewerkers de mogelijkheid om werk en privé (nog) beter te combineren en worden er (opleidings-) mogelijkheden geboden om het vakmanschap van onze medewerkers te behouden en/of verder te ontwikkelen. 

Met inzicht, ondersteuning en eigen acties kunnen onze medewerkers blijvend werken aan de ontwikkeling van hun vitaal vakmanschap.

Wij zijn op zoek naar jou!