Werken bij Eekels

Wil je graag werken bij een dynamisch, internationaal opererend bedrijf dat met ongeveer 750 medewerkers projecten en onderhouds- & servicewerkzaamheden uitvoert in de marktsegmenten Marine & Offshore en Industrie & Infra? Join team Eekels!

Wat bieden wij?

Naast interessante, prestigieuze projecten en een plezierige werkomgeving bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden in de vorm van, onder andere, een goed salaris en een bovengemiddeld aantal vrije dagen. Meer weten?

Onderdeel van TBI

Eekels is onderdeel van TBI. Als medewerker van Eekels profiteer je van de voordelen van een grote én kleine werkgever. Je krijgt de kans om aan grote, integrale projecten te werken, maar bent ook onderdeel van een bedrijf waar je iedereen kent. Je kunt concern brede opleidingen volgen, maar jezelf ook ontwikkelen bij een specialist. We zijn de derde bouwer van Nederland, maar het voelt als een familiebedrijf. En er zijn mooie extra's, zoals een Studiefonds, de TBI Acdmy en Jong TBI.

Wie zijn wij?

Eekels voert als onafhankelijk system integrator projecten en onderhouds- & servicewerkzaamheden uit in de disciplines technische automatisering, elektrotechniek en werktuigbouw.

Eekels is onderdeel van TBI (Techniek, Bouw en Infra). Een succesvolle groep van bedrijven met ruim 6.000 medewerkers. De ondernemingen opereren elk onder hun eigen naam, maar werken ook met elkaar samen. In heel Nederland is ons werk te zien. Van kleine initiatieven tot grote spraakmakende projecten.

Traineeship

Ben jij een ambitieuze young professional? Eekels biedt een uitdagend traineeship voor afgestudeerde hbo’ers of wo’ers. In een periode van twee jaar werk je mee op managementniveau aan prestigieuze projecten en processen binnen ons bedrijf, gericht op jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Met als doel dat jij na twee jaar weet waar jouw interesse ligt en jij kunt doorstromen naar een uitdagende functie binnen Eekels.

Recruitmentteam

Vragen? Bel, app of mail me!

Annelies Verkroost
stuur e-mail

Vragen? Bel, app of mail me!

Mirjam Beeren
stuur e-mail

Vragen? Bel, app of mail me!

Jackelien Blaauw
stuur e-mail